Slider Main

Anvendelsesområder

Anvendelsesområder

opbevaringsbokse til lastbiler - home box

lastbil box

LASTBILER 
Den innovative partner til at optimere pladsudnyttelsen i lastbiler...

Opbevaringsbokse til lastbiler

Ekstra tank til lastbiler

Boogie box - home box

Boogie box

BOOGIE-BOKS
En populær & innovativ løsning til at optimere plads - leveres i finér og stål

Boogie-boks til lastbiler 

Boogie-boks til specialkøretøj 

Boxed Solutions - boks- og tankløsninger

- innovative løsninger til optimal pladsudnyttelse og beskyttelse

BoxedSolutions udvikler og producerer innovative boks-, tank-, og afdækningsløsninger til et utal af anvendelsesområder og brancher. Alle områder og brancher, der har behov for at udnytte pladsen optimal kan skabe værdi gennem vores omfattende kompetence til at opbygge individuelt formede opbevaringsbokse, tanke til væsker samt afskærmningsløsninger..

Fra standard- til skræddersyede løsninger

Udover vores produktion af standardprodukter har BoxedSolutions specialiseret sig i at udvikle og fremstille individuelt kundetilpassede løsninger til vores kunder.

Herved kan vi helt optimalt udnytte den sparsomme plads, således at vores kunder kan medbringe det ønskede udstyr, brændstof eller væsker som vand, hydraulikolie, m.v.

Alle produkter er fremstillet i den absolut bedste kvalitet på moderne produktionsanlæg i Danmark. Vi afsætter vores produkter over det meste af Europa gennem vores egen salgsorganisation eller gennem distributører.

Udvikling og rådgivning

Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet, godt håndværk samt fokus på lovgivningsmæssige forhold.

For løbende at være forrest i udviklingen af de mest optimale boks- og afdækningsløsninger har BoxedSolutions egen udviklings- og rådgivningsafdeling, der hjælper vores kunder over hele Europa med præcis den løsning, der passer til deres behov – uanset branche. Læs mere