Slider Kontor

Vi samler på gode medarbejdere…

Lige nu søger vi:
Svejse- og konstruktionsmedarbejder til AKA-DanBox A/S i Skovlund
Vi har travlt og søger endnu en medarbejder til vores tank- og stålboksproduktion. Vi er en god sund virksomhed med styr på arbejdsforholdene, der er førende indenfor produktion af opbevaringsløsninger primært til transportbranchen. I stålboksafdelingen producerer vi opbevaringsbokse i mange forskellige materialer og udformninger. I tankafdelingen producerer vi dieseltanke, hydrauliktanke, kombitanke, vandtanke samt løsdele til vores andre afdelinger. Materialer er i rustfri, alu og decaperet sort plade.
Der er tale om en fast stilling med mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse efter behov. Du har uddannelse som klejnsmed, mekaniker, karosserismed, industritekniker, maskinarbejder eller lignende. Vi forventer, at du har et solidt kendskab til TIG og MAG svejsning samt tegningsforståelse i 3D. Der skal aflægges svejseprøve i forbindelse med evt. samtale. Der afholdes løbende samtaler.
Send venligst ansøgning på mail med relevante anbefalinger, kursusbeviser mm til:
Søren Kølbæk - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dan D. Christensen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uopfordrede ansøgninger
Hos AKA-DanBox er vi altid interesserede i kompetente og motiverede medarbejdere indenfor produktion af metal, finer og presenning. Vi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger, som vi typisk gemmer i op til et år.

Du kan læse mere om AKA-DanBox og vores mange produkter her på hjemmesiden samt om vores særdeles gode forhold for medarbejdere under Arbejdsmiljø.

Uopfordrede ansøgninger stiles til:

AKA-DanBox
Att. Gitte Østergaard
Nørremarken 6
6823 Ansager, Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

tlf.: +45 7698 5200