Vælg dit sprog

  • - effektive løsninger til optimal pladsudnyttelse

    - effektive løsninger til optimal pladsudnyttelse

Udvikling & rådgivning af innovative opbevaringsbokse

AKA-DanBox - Udvikling & rådgivning

AKA-DanBox er den samlende gruppe for flere produktionsvirksomheder med hvert deres speciale og kompetence indenfor bl.a. bokse, tanke, afdækningsløsninger, o.l. Vores udviklings- & rådgivningsteam skal sikre synergi i de nuværende selskaber samt evt. nye selskaber og produkter. Derved bliver denne afdeling vigtig for at udvikle kvalitetsprodukter til vores mange brancher samt tillige at rådgive kunderne om f.eks. at sammensætte produkterne til komplette løsninger.

Rådgivning om kost-effektive løsninger

Som specialist indenfor optimale løsninger til opbevaring og beskyttelse har en mange års erfaring med at sammensætte de helt rigtige kost-effektive løsninger til vores kunder.
Vi yder altid kompetent rådgivning omkring de problemstillinger eller opgaver, som vores kunder har, og kan dermed sammensætte eller skræddersy den rigtige løsning.
Nogle gange er dette individuelle løsninger til en specifik kunde, mens andre løsninger kan anvendes bredt i branchen.
Kontakt os altid med jeres ønsker og behov, da vi er fokuseret på at hjælpe vores kunder til bedre performance.

Udvikling af nye produkter

I tilknytning til vores support team arbejder vi konstant på at udvikle nye, effektive produkter til de mange forskellige brancher, som AKA-DanBox opererer indenfor.
Selvom vi er specialister indenfor disse brancher, så skaber netop tilknytningen til andre brancher og anderledes materialer helt nye idéer og måder at opbevare eller beskytte på, som med fordel kan anvendes i nye brancher.

Vi vil gerne høre ønsker eller problemstillinger fra markedet, hvorefter vores udviklings- og support team vil udarbejde ideer til løsning.