Slider Kontor

BoxedSolutions - innovative løsninger til optimal pladsudnyttelse og beskyttelse

BoxedSolutions udvikler og producerer innovative boks-, tank-, og afdækningsløsninger til et utal af anvendelsesområder og brancher som:

  • Lastbil
  • Specialkøretøj
  • Varevogne
  • Landbrug & gartnerier
  • Påhængstrailer
  • m.fl.

Alle områder og brancher, der har behov for at udnytte pladsen optimal kan skabe værdi gennem vores omfattende kompetence til at opbygge individuelt formede opbevaringsbokse, tanke til væsker, m.v.

Fra standard- til skræddersyede løsninger

Udover vores produktion af standardprodukter har BoxedSolutions specialiseret sig i at udvikle og fremstille individuelt kundetilpassede løsninger til vores kunder.

Herved kan vi helt optimalt udnytte den sparsomme plads, således at vores kunder kan medbringe det ønskede udstyr, brændstof eller væsker som vand, hydraulikolie, m.v.

Alle produkter er fremstillet i den absolut bedste kvalitet på moderne produktionsanlæg i Danmark. Vi afsætter vores produkter over det meste af Europa gennem vores egen salgsorganisation eller gennem distributører.

Førende til transportbranchen

Et meget stort område er transportbranchen, hvor BoxedSolutions er førende indenfor boks- og tankløsninger til lastbiler, varebiler, trailere, specialkøretøjer og landbrugsmaskiner – både standard og skræddersyede bokse og tanke bl.a. vores kendte varemærker Danbox og AKA, som er særdeles populære.

Førende producenter af lastbil og specialkøretøjer anvender disse bokse, tanke og værktøjskasser, idet vores fleksible design medfører, at pladsen udnyttes optimalt samt giver de bedste arbejdsbetingelser for chaufføren.
Til varevogne er vi kendte for at levere en komplet løsning med boks og tank.

Løsninger til landbrug

Vi tilbyder også til entreprenør- og landbrugs branchen specialkonstruerede opbevaringsløsninger (udstyr, eltavler, o.l.) og forskellige tilpassede tanke (vand, septik og brandstof)

 

Udvikling og rådgivning

Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet, godt håndværk samt fokus på lovgivningsmæssige forhold.

For løbende at være forrest i udviklingen af de mest optimale boks- og afdækningsløsninger har BoxedSolutions egen udviklings- og rådgivningsafdeling, der hjælper vores kunder over hele Europa med præcis den løsning, der passer til deres behov – uanset branche.