Slider Kontor

BoxedSolutions – en gruppe af specialistvirksomheder

BoxedSolutions består af flere virksomheder og produktionsfaciliteter, der alle har specialistviden på hvert deres område og indenfor mange forskellige brancher. De ligger alle i Danmark og beskæftiger uddannede danske specialister og håndværkere.

Alle virksomheder er samlet i BoxedSolutions med Escherich Holding i Danmark som hovedaktionær.

Danbox

BoxedSolutions blev i år 2000 opkøbt af holdingselskabet Escherich Holding.  Dengang beskæftigede selskabet 4 medarbejdere og producerede udelukkende finerbokse til lastbilmarkedet. 
Efter få år udvikledes produktionen til også at omfatte stålbokse samt fremstilling af brændstoftanke, hydrauliktanke, dieseltanke, vandtanke, septiktanke, vantanke, o.l.. På grund af stor vækst flyttede virksomheden finerboksproduktionen til en nybygget fabrik i 2008.

AKA

I 2010 blev virksomheden AKA A/S tilkøbt og flyttet til Skovlund. 
AKA, som også havde stolte traditioner og et anerkendt navn indenfor fremstilling af finerbokse, kom hurtigt til at indgå som en naturlig del af hele konceptet. 


 

Dermed sikrer vi, at vores kunder får en samlet løsning, hvor alle produkter er tilpasset hinanden, ligesom kunden har samme projektmedarbejder med branchekendskab til hele løsningen.
Der giver jer sikkerhed for kvalitetsløsninger, der er de mest professionelle og velafprøvede i branchen.