Slider Kontor

AKA-DanBox A/S

AKA-DanBox består af 2 virksomheder AKA og DanBox, der i dag er samlet under et tag, hvor vores medarbejdere har specialistviden på hvert deres område og indenfor mange forskellige brancher. Vi beskæftiger uddannede fagfolk.

Begge virksomheder er samlet under AKA-DanBox med Escherich Holding i Danmark som hovedaktionær.

DanBox

DanBox blev i år 2000 opkøbt af holdingselskabet Escherich Holding.  Dengang beskæftigede selskabet 4 medarbejdere og producerede udelukkende finerbokse til lastbilmarkedet. Efter få år udvikledes produktionen til også at omfatte stålbokse samt fremstilling af brændstoftanke, hydrauliktanke, dieseltanke, vandtanke, vantanke, o.l. På grund af stor vækst flyttede virksomheden finerboksproduktionen til en nybygget fabrik i 2008.

AKA

I 2010 blev virksomheden AKA A/S tilkøbt og flyttet til Skovlund. AKA, som også havde stolte traditioner og et anerkendt navn indenfor fremstilling af finerbokse, kom hurtigt til at indgå som en naturlig del af hele konceptet.

Disse meget erfarne virksomheder er nu samlet i en gruppe, der løbeende kan udvikle nye, innovative løsninger til forskellige brancher samt levere præcis de produkter, som vores kunder kræver.

Dermed sikrer vi, at vores kunder får en samlet løsning, hvor alle produkter er tilpasset hinanden, ligesom kunden har samme projektmedarbejder med branchekendskab til hele løsningen.

Det giver kunden sikkerhed for kvalitetsløsninger.